sunnuntai 16. elokuuta 2015

Matkalaukku

Mulla on matkalaukku! American Touristerin lakku löytyi hyvästä alesta, ja koska se on maailman hienoimman värinen ja ihan pätevän oloinen, päätin (vanhempien suosiollisella avustuksella) ottaa sen ilman sen pidempiä jahkailuja.

Tilavuudeltaan kaveri on 83-litrainen ja mitoiltaan juuri ja juuri sellainen, että Icelandair ottaa sen lisämaksutta kyytiin. Tuossa keskellä mun yksiötä möllöttäessään se näyttää valtavan kokoiselta, mutta totuus voi olla toinen, kun alan koepakkailemaan tässä parin viikon päästä. Luulisi kuitenkin, että saan neljän kuukauden roinat melko kivuttomasti mukaan, joskin vähän karsintaa joutuu ehkä takaisinpäin tullessa tekemään. (Oon kyllä varma, että jos joudun esim ostamaan paistinpannun/kattilan/peiton Kanadasta, raahaan ne vaikka väkisin takaisin Suomeen. Mulla on aika usein luopumisvaikeuksia vastaavissa tilanteissa.)

Tykkään yleensä huomattavasti enemmän matkustaa rinkka selässä, mutta oma 55-litraiseni on vähän turhan pieni vaihtotarkoitukseen. Eiköhän me tulla tämän matkalaukun kanssa kuitenkin ihan hyvin toimeen - kovin montaa kertaa mun ei kuitenkaan tarvitse sitä raahata paikasta toiseen. Ainakin se on mun mielestä ihan valtavan hieno ja varmasti oikein kiva sisutuselementti Kanadan-kämpän nurkassa!

2 kommenttia:

 1. Mulle tarjouduttii ostamaa uus isompi matkalaukku Skotlantiin muuttoa varten, mutta mä totesin että ei tarvi ja ihan hyvä niin kun painorajat paukku jo tolla ensimmäisellä :D Mä en tajua miten ihmiset saa noi isot matkalaukut täyteen ilman että ne ylittää painorajat kun en mäkään tietääkseni mitään painavia rojuja pahemmin tunkenu mukaan? Ehkä mä en vaan osaa pakata!

  Mul on muuten toi sama luopumisongelma :D Oon raahannu parilta reppureissulta Suomeen mukaan kangaskenägt, joissa on niin isto reiät että kaikki varpaat näkyy kun en oo vaan pystyny heittämää pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten mulla sujuu ton pakkaaminen, täytyy pitää vaaka lähistöllä :D Vaikea vielä hahmottaa mitä tohon ees mahtuu, pitää testailla! Niin sitä voisi tietty kuvitella, ettei vaatteet paljon mitään paina, mutta äkkiä niitä kiloja varmaan kertyy..

   Haha voin samastua! Kaikelle saattaa olla vielä käyttöä, ja aivan varmasti oliskin jos jotain heittäis pois :D

   Poista