maanantai 28. syyskuuta 2015

Viikonloppuraportti

Viime viikko oli jotenkin tosi kiireinen, vaikka mitään sen isompaa ei tapahtunutkaan. Kävin ostoksilla ja zumbassa (!!), maistoin poutinea ja hummeria, tapasin mun Buddy Program -ryhmän, pesin ekaa kertaa täällä pyykkiä, tein monen monituista koulutehtävää ja luin kymmenittäin artikkeleita, osallistuin around the world -teemaiseen triviaan (ei voitettu hyvästä yrityksestä huolimatta), katsoin Vain elämää, sairastin vähän ja iloitsin auringosta ja elämästä.

Poutine = raneja, juustoklimppejä ja ruskeaa kastiketta. Yllättävän hyvää
Perjantaiaamuna skippasin luennon ja lähdin kauppatieteteiden laitoksen järjestämälle, vaihtareille tarkoitetulle reissulle pohjoisrannikolle, aika samoihin maisemiin missä oltiin edellisellä viikollakin. Nyt vain oli kymmenen astetta viileämpi keli ja ihan hillitön tuuli ja aallokko. Kierreltiin bussilla ympäri ämpäri ja kuunneltiin erittäin puheliaan kuskin loppumattomia juttuja saaresta. Pysähdyspaikkoja olivat mm. North Rusticon kalastajakylä, Cavendishin punaiset rantakalliot, jälleen Anne of Green Gables House ja ranta, josta oli näkymä mantereelle vievälle, 13 kilometrin mittaiselle Confederation Bridgelle. Koko reissu pitsalounaineen oli osallistujille ilmainen, joten mikäs siinä oli turisteillessa.Illalla pari aasialaisvaihtaria järjesti Blacharhdissa potluckin, jonne jokainen toi jotakin syötävää ja pääsi sitten maistelemaan muiden luomuksia. Me tehtiin neljän saksalaisen kanssa saksalais-suomalaisia lettuja, jotka menivät vaahterasiirapin kanssa hyvin kaupaksi. Ihmiset olivat tehneet vaikka mitä mahtavia herkkuja! Tällaiset yhteissyömiset pitäisi ehdottomasti ottaa tavaksi, oli tosi kivaa. Myöhemmin katseltiin vielä porukalla leffoja aulassa, mihinkään sen kauemmas ei jaksanut lähteä.

Lauantaina käytiin hollantilaistyttöjen kanssa pikaisesti keskustassa lähinnä syömässä jäätelöä ja ostamassa postikortteja. Illalla koitti asuntoloiden välinen futispeli, jonne mentiin kannustamaan. Oli ihan hyytävän kylmä eikä paljon lämmittänyt edes se, että Blanchard johti alusta loppuun saakka. Alun perin oli ollut tarkoitus mennä illalla Peakesiin, mutta ketään ei enää pelin jälkeen huvittanut lähteä rämpimään keskustaan asti. Mentiin sitten Tim Hortonsiin lämmittelemään ja sieltä takaisin Blanchiin hengailemaan kaverin kämpille vielä pariksi tunniksi.


Sunnuntaina yritin kovasti opiskella, mutta päivä meni aika pitkälti sluibailuksi. Dinnerin jälkeen menin parin vaihtarikamun kanssa kirjastolle (joka on onneksi yhteentoista asti auki) istuskelemaan ja lukemaan maailman mukavimpiin nojatuoleihin. Se olikin opiskelun kannalta päivän paras päätös, oon nyt jopa edellä mun lukuaikataulusta! Kymmenen aikaan keräännyttiin pelaamaan pingistä Blanchin aulaan ja lähdettiin siitä vähän myöhemmin tsekkaamaan superkuu. Istuskeltiin vilttien kanssa pihanurmella, kuunneltiin musiikkia ja tuijotettiin ihan pilvettömälle taivaalle. Kuu ei suoraan sanoen ehkä ollut ihan niin iso ja punainen kuin mitä mä olin odottanut, mutta unohtumaton näky kuitenkin. Maailma on ihmeellinen paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti