keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Aloittamista vaille valmis

Mun pakkaaminen on ollut otsikon mukaisessa tilassa tähän tokavikaan Suomi-päivääni asti, mutta nyt se on suunnilleen tehty. Paino sanalla suunnilleen, vähän pitää vielä huomenna tehdä uudelleenorganisointia ja laskeskella sukkapareja... Oon kuitenkin luottavainen sen suhteen, että kaikki oleellisimmat kamat tulee mukaan (passi ainakin on!) ja loput varmaan saa tarvittaessa paikan päältä.

Huomisiltana 22.20 lähden yöbussilla kohti Helsinki-Vantaata ja sieltä sitten vähän ennen yhdeksää Islannin kautta Kanadaan. Jos kaikki menee sujuvasti, oon perillä Charlottetownissa perjantaina iltakuudelta paikallista aikaa. Tällä hetkellä jo ihan jonkin verran jänskättää, mutta edelleen on erittäin hauskaa päästä vihdoin ja viimein oikeasti lähtemään.

Mitä muuta:
- Sain tietää kämppikseni nimen ja kuulostaa vaihto-opiskelijalta, yhteystietoja ei ollut joten asia selvinnee perillä
- Uudet opiskelijat jaettiin tiimeihin orientaatioviikkoa varten ja mä olen oranssissa tiimissä, jee
- Saatiin myös orientaation aikataulut ja luvassa on mm. ilmaista ruokaa ja jonkinsortin (alkoholittomia??) bileitä
- Järjestelin kurssivalintoja vielä uuteen uskoon ja oon nyt niihin oikein tyytyväinen, kiva päästä opiskelemaan
- Kuulemma tyttö nimeltä Samantha tulee mua vastaan lentokentälle
- Lähtöselvitys on nyt tehty ja oon suunnilleen eväitä vaille valmis matkaan!

Google mapsia selailemalla löysin tällaisen kivenheiton päästä mun asuntolasta, syksyn ruokahuolto ratkaistu

4 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa! :) Mä tulin kans Islannin kautta ja oli tosi mukavat lennot jotka meni suht nopeesti, ja vaihto meni tosi sujuvasti sielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva kuulla, että lennot sujui mukavasti, toivottavasti mullakin :)

   Poista
 2. Hyvää matkaa! Toivottavsti kaikki sujuu hyvin! Alkoholin ikäraja vaihtelee ympäri Kanadaa, mutta Ontariossa se on 19, joten ekavuotisten orientaatioviikko oli mun yliopistossa kokonaan alkoholiton. Voi olla, että ikäraja on sama PEI:lla. Queen's järjesti eri orientaatioviikon vaihtareille ja muille uusille opiskelijoille, jotka ei olleet ekavuotisia, joten mun orientaatioviikolla oli myös alkoholillisia pippaloita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, toivotaan! Mä olen ymmärtänyt että myös PEI:ssä on ikäraja tuo 19, joten ei tietysti ihmekään, jos orientaatioviikon bileet on alkoholittomia. Meillä olisi vaihtareiden orientaatiopäivä juuri huomenna, kun vasta matkustan kohti saarta, mutta eiköhän tässä syksyyn mittaan ehdi muutamat alkoholillisetkin juhlat olla!

   Poista