maanantai 2. marraskuuta 2015

HalloweenViime viikonloppuna täällä vietettiin halloweenia! Kuulun niihin ihmisiin, joiden mielestä kaikki muut juhlat paitsi joulu on turhia, mutta oli kuitenkin ihan hauska kokea pohjoisamerikkalainen halloween näin kerran elämässä. 

Täällä on ollut kaupoissa halloween-juttuja varmaan siitä saakka kuin tulin, ihan kaikkea koristeista vaatteisiin ja kurpitsoihin. Mullakin on nykyään kahdet halloween-sukat, kun en vaan voinut vastustaa överipöhköjä värejä ja kuvioita! Lisäksi jouluvalojen sijaan mun Blanchin asuntolaa koristaa kurpitsanoranssit halloween-valot. Koristeita on myös näkynyt mm. talojen etupihoilla, ruokalassa ja kampuksen The Wave -baarissa. Vaikka ne hauskoja ovatkin, ootan kyllä niiden korvautumsta joulukrääsällä kuin kuuta nousevaa. Jouluhomma on täällä varmasti Suomeen verrattuna ihan nextillä levelillä, mikä sopii mulle erinomaisesti. Varattiin myös saksalaisen Katrinin kanssa lennot Torontoon joulukuun alkuun, enkä malta odottaa, että pääsen kunnon joulumarkkinoille!!Mutta siis: halloween sujui sekin oikein mukavissa tunnelmissa. Torstaina järjestettiin kampuksen baarissa Halloween Pub, jonne päätettiin mennä näppärän sijainnin vuoksi 15 dollarin sisäänpääsymaksusta huolimatta. Tapahtuma myytiin loppuun joskus torstaiaamuna ja jengi osteli hätäpäissään Facebookissa lippuja toisiltaan 60 dollarinkin hintaan, älytöntä! Etkoiltiin ensin tyttöjen kanssa ja sitten myöhemmin kolmannessa kerroksessa isommalla porukalla, ennen kuin suunnattin Waveen. Mä olin ostanut aiemmin Halifaxin-reissulta punaisen mekon ja päätin siis sonnustautua piruksi, kun ei tarvinnut lisätä enää muuta kuin sarvet.

Suomi-edustus
Tapahtuma itsessään oli ihan hauska mutta ei nyt mitenkään erikoinen, tanssittiin ja juotiin kaljaa. Mulla ja Agnesilla oli seuraavana aamuna luennot, joten lähdettiin jo joskus yhden jälkeen pois ja käytiin Atlantic Superstoressa hakemassa sushia yöpalaksi, niin kiva kun lähikauppa on yötä myöten auki! Loppujen lopuksi mä en kyllä sitten jaksanutkaan mennä bilsan historian luennolle perjantaiaamuna, väsytti liikaa kumminkin...

Upeat sukat, eikö
Lauantaina osa porukasta jatkoi vielä halloweenin juhlimista asuineen päivineen, mutta me mentiin Agnesin ja Katrinin kanssa Upstreetiin maistelemaan vielä kerran kurpitsaolutta ja pelaamaan korttia. Katrin opetti meille maailman omituisimman saksalaisen korttipelin, josta en tajua vieläkään mitään, mutta onnistuin silti voittamaan kerran! Kaiken kaikkiaan kiva ilta ja viikonvaihde taas. Nyt mulla on opiskelujen suhteen vähän kevyempää pari viikkoa ja ensi viikon keskiviikkona lähdetään Montréaliin, oon niin innoissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti